Over Ons

LIBAXIS Brengt Vraag En Aanbod Bij Elkaar

LIBAXIS is een cloudbased platform dat fungeert als een brug tussen het MKB, talenten en professionals, waarbij het contact tussen deze partijen nauwer, korter, efficiënter en kosteneffectiever wordt gemaakt.   

Klant

Je komt eenvoudig in contact met ons door je vraag te stellen op onze website Ask. Aanmelden maar nog geen vraag dat kan ook.

Talent

Wordt de match bij de juiste vacature. Aanmelden en LIBAXIS zoekt een passende vacature bij je profiel.

Partner

Wij werken samen met collega’s uit onze branch om de klanten de gespecialiseerde service te geven die ze nodig hebben. Aanmelden om je aan te sluiten bij ons netwerk.

Optimaliseren

Je kan de digitaliseren van je bedrijf blijven verbeteren. Het is een ongoing proces. Aanmelden voor de digitale stap.

Team Members

Customers

Talents

Partners

Ons Verhaal

We Got Started Because We Wanted to Help Your Company Take this Digital Leap Every Day, Everywhere.

Als een opkomende speler in de ICT-sector werden wij al snel geconfronteerd met een veelvoorkomend probleem binnen de branche: Het MKB heeft dringend behoefte aan meer expertise om hun IT-vragen en -oplossingen te beheren. Echter, het tekort aan gekwalificeerd ICT-personeel vormt een grote uitdaging voor de komende jaren. Dit tekort heeft invloed op (MKB-)bedrijven, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. LIBAXIS reageerde aanvankelijk op deze uitdaging door buitenlands talent aan te trekken en professionals uit te nodigen om naar Nederland te komen, maar al snel bleek dit niet haalbaar voor de meeste bedrijven.

De zoektocht naar geschikte medewerkers inspireerde LIBAXIS om een platform te ontwikkelen, gebaseerd op de automatisering die kenmerkend is voor het bedrijf. Wat begon als een intern systeem groeide uit tot een geautomatiseerd virtueel IT-team en een arbeidsmarktinstrument dat nu ook beschikbaar wordt gesteld aan externe partijen.

De huidige focus van LIBAXIS ligt op het verbeteren van de functionaliteit van het platform door middel van nieuwe technologieën, met name kunstmatige intelligentie (AI). Met het IT-systeem streeft LIBAXIS ernaar de werking van de arbeidsmarkt in de ICT-sector te verbeteren op een manier die perfect aansluit bij de behoeften van de branche zelf.

Begin met

Start Connecting With LIBAXIS

LIBAXIS is een innovatief cloudbased platform dat fungeert als een wereldwijde brug tussen het MKB, getalenteerde individuen en professionals. Ons platform is gedreven door een divers team van experts, zowel uit Nederland als vanuit andere delen van de wereld, elk met hun eigen unieke kwaliteiten en specialisaties. We streven ernaar om de communicatie en samenwerking tussen deze verschillende partijen te optimaliseren, waardoor de afstand tussen hen wordt verkleind en processen efficiënter en kosteneffectiever worden gemaakt.

Join Today

LIBAXIS staat klaar om antwoord te geven op al je IT-vragen en biedt advies en oplossingen voor elke onderneming. Meld je vandaag nog aan en profiteer van de online support voor al je IT-behoeften!

© Copyright 2024 LIBAXIS B.V.